Osrednja vsebina
360 pogled številka
Telefonska številka
Informacije
07 39 16 700
Prikaz za slabovidne
Facebook profil

Navigacija

Navigacija

Info

Obvestilo za javnost

V Zdravstvenem domu Novo mesto je pričela delovati splošna ambulanta za neopredeljene zavarovane osebe.
Od 5.2.2024 dalje se lahko pacienti nad 19 let starosti, ki ste ostali brez izbranega osebnega zdravnika, opredelite v ambulanti za neopredeljene zavarovane osebe. Zdravstveno osebje vas bo začasno opredelilo na omenjeno ambulanto, kjer boste lahko opredeljeni do trenutka, ko si boste našli novega izbranega zdravnika.
Zapri

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila je spletna stran na naslovu https://www.zd-nm.si. Vsa vsebina na tej spletni strani je last Zdravstvenega doma Novo mesto in je informativne narave.

Varstvo osebnih podatkov
Zdravstveni dom Novo mesto se zavezuje, da bo s podatki pridobljenimi preko spletnega informacijskega sistema Zdravstvenega doma Novo mesto ali na kakršenkoli drugi način, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo, jih skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam oziroma jih uporabil za druge namene.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov, njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, Zdravstveni dom Novo mesto uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbira. Zdravstveni dom Novo mesto ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.
V spletnem informacijskem sistemu Zdravstvenega doma Novo mesto obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani,  ki niso neposredno vezane na zavod, vendar Zdravstveni dom Novo mesto ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Omejena odgovornost
Zdravstveni dom Novo mesto ne odgovarja za uporabo spletne strani https://www.zd-nm.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Zdravstveni dom Novo mesto se bo trudil, da bodo podatki na spletnem mestu točni in ažurni. Zdravstveni dom Novo mesto lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
Zdravstveni dom Novo mesto, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.zd-nm.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija v te spletne vsebine ali njenega dela komercialne namene ni dovoljena.

Natisni
Dekorativni element
85+LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
68ZDRAVNIKOV
Dekorativni element
336VSI ZAPOSLENI
Dekorativni element
21ODDELKOV
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti