Osrednja vsebina
Telefonska številka
Informacije
07 39 16 700
Prikaz za slabovidne
Facebook profil

Navigacija

Navigacija

Obvestilo za javnost

Spoštovani pacienti in obiskovalci Zdravstvenega doma Novo mesto,
zaradi poslabšanja epidemioloških razmer je od 13.7.2022 dalje pri vstopu in gibanju v prostorih ZD NM obvezna uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok (izjema so otroci do dopolnjenega 6. leta starosti ter osebe s posebnimi potrebami). V primeru kliničnih znakov okužbe z virusom SARS-CoV-2 se posvetujte z izbranim osebnim zdravnikom, ki vam bo dal nadaljnja navodila.  
Z upoštevanjem zaščitnih ukrepov se zmanjšuje tveganje okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Prosimo za dosledno upoštevanje navodil, ki so pomembna tako za zdravje pacientov, kot tudi zaposlenih ZD NM.
Hvala za razumevanje, Vodstvo ZD NM

Spoštovani!
 
Obveščamo vas, da bo zdravnica Valentina Bevc, dr. med., spec. druž. med. s  01.02.2023 prenehala opravljati delo izbrane osebne zdravnice v Zdravstvenem domu Novo mesto. 
Pacienti, ki ste trenutno opredeljeni pri zdravnici Valentini Bevc, dr. med., spec., si boste morali izbrati novega osebnega zdravnika. Novega osebnega zdravnika si izberete po lastni presoji med razpoložljivimi zdravniki v zdravstvenem domu ali med zasebnimi zdravniki, ki opravljajo osnovno zdravstveno dejavnost na podlagi pogodbe z ZZZS. Izbiro opravite tako, da pri izbranemu zdravniku izpolnite in podpišete ustrezno listino o izbiri.
Seznam razpoložljivih zdravnikov, ki opredeljujejo paciente, je dostopen na spletni strani ZZZS (ZZZS - Seznami zdravnikov/število opredeljenih pri aktivnih zdravnikih). Le-ta se mesečno osvežuje.
 
S 1.2.2023 bo na seznamu razpoložljivih zdravnikov tudi zdravnica Valentina Bevc, dr. med., spec., ki bo v prihodnje delo izbrane osebne zdravnice opravljala kot zasebna zdravnica na lokaciji občine Dolenjske Toplice.

Lepo pozdravljeni!

Natisni
Dekorativni element
85+LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
73ZDRAVNIKOV
Dekorativni element
334VSI ZAPOSLENI
Dekorativni element
21ODDELKOV
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti