Osrednja vsebina
Telefonska številka
Informacije
07 39 16 700
Prikaz za slabovidne
Facebook profil

Navigacija

Navigacija

Obvestilo za javnost

Spoštovani pacienti in obiskovalci Zdravstvenega doma Novo mesto,
zaradi poslabšanja epidemioloških razmer je od 13.7.2022 dalje pri vstopu in gibanju v prostorih ZD NM obvezna uporaba zaščitne maske ter razkuževanje rok (izjema so otroci do dopolnjenega 6. leta starosti ter osebe s posebnimi potrebami). V primeru kliničnih znakov okužbe z virusom SARS-CoV-2 se posvetujte z izbranim osebnim zdravnikom, ki vam bo dal nadaljnja navodila.  
Z upoštevanjem zaščitnih ukrepov se zmanjšuje tveganje okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Prosimo za dosledno upoštevanje navodil, ki so pomembna tako za zdravje pacientov, kot tudi zaposlenih ZD NM.
Hvala za razumevanje, Vodstvo ZD NM

COVID-19

ODVZEMI BRISOV NA SARS CoV-2 ZA PODJETJA

Na novi vstopni točki COVID-19 v ZD NM, po predhodnem naročilu s strani podjetij, izvajamo odvzeme brisov tudi za zaposlene v podjetjih. Podjetja, ki želijo svoje zaposlene naročiti na odvzem brisov na SARS CoV-2 lahko izpolnijo priložen Obrazec za odvzem brisa COVID-19  in ga posredujejo na info@zd-nm.si. S strani ZD NM jim bo izdan predračun, po prejetem plačilu pa bomo zaposlene, ki so navedeni na obrazcu kontaktirali s terminom za odvzem brisa. Za več informacij se lahko obrnete na tajništvo zavoda preko elektronske pošte  (info@zd-nm.si).

Natisni
Dekorativni element
85+LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
73ZDRAVNIKOV
Dekorativni element
328VSI ZAPOSLENI
Dekorativni element
21ODDELKOV
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti